AÖL kayıt yenileme başladı: AÖL 3. dönem kayıt yenileme ne zaman başlıyor?

Açık Öğretim Lisesinin 2020-2021 Eğitim yılının 1. ve 2. dönem sınavları tamamlandı. Gözler AÖL 3. Dönemindeydi. Bugün AÖL tarafından resmi duyuru yayımlandı ve açık liselerin 3. dönem kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 3. dönem kayıt yenileme tarihleri için araştırmalarını sürdürüyor. AÖL tarafın beklenen açıklama geldi. 2020-2021 3. Dönem İş ve İşlemleri ile İlgili Genel Kapsamlı Duyuruda tüm detaylar açıklandı. İşte AÖL(Açık Öğretim Lisesi) kayıt yenileme tarihlerine dair detaylar…

AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR?

1) Açık Öğretim Lisesi 2020-3. Dönemi kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri 26 Nisan Pazartesi günü başlayıp 10 Mayıs Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

KİMLER AÖL 3 KAYIT YENİLEYECEK?

2) Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrencilerden 2 Temmuz 2004 (dahil) ve öncesi doğum tarihliler kayıt yenileyebilecektir.

3) Açık Öğretim Lisesine yeni (ilk) kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerden sadece e-okuldan ilköğretim veya ortaokul mezunu bilgisi veya açık ortaokul mezunu olarak gelenlerin yeni (ilk) kaydı alınacaktır. (Öğrencinin e- okulda ilköğretim veya ortaokul bilgisi olup lise bilgisi de varsa yeni (ilk) kaydı alınmayacaktır.)

4) Yeni (ilk) kayıt olan öğrencilerin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri aracılığıyla kendilerine ait biyometrik fotoğraflarını sisteme taratmaları gerekmektedir.

AÖL kayıt yenileme başladı: AÖL 3. dönem kayıt yenileme ne zaman başlıyor?

Yorumlar kapalı.