AÖF yaz okulu kayıt tarihleri: AÖF yaz okulu 2021 online mı olacak? AÖF yaz okulu sınav tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, 2021 AÖF sınav takvimini açıkladı ve AÖF yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu. Koronavirüs nedeniyle geçen yıldan beri online yapılan AÖF sınavları "2021 AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak?" sorusunu gündeme getirdi. İşte AÖF yaz okulu 2021 takvimi ve merak edilen detaylar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ve sınavları için gözler akademik takvimine çevrildi. Geçtiğimiz hafta açıklanan sınav sonuçlarıyla beraber derslerden yeterli geçer puanı alamayan binlerce açıköğretim öğrencisi yeniden sınavlara katılım sağlayacak. Ancak bunun için kişilerin belirlenen tarihlerde kayıtlarını gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu noktada ise “AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor, sınavlar ne zaman yapılacak, online mı?” soruları yanıt aramaya başladı.

SINAVLAR YÜZ YÜZE Mİ?

Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağı açıklandı. Resmi siteden yapılan açıklamada önümüzdeki dönem gerçekleşecek yaz okulu sınavlarının yüz yüze yapılacağı duyuruldu.

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHLERİ

2020-2021 Yaz Okulu kayıtları 5-9 Temmuz 2021 tarihlerinde alınacak olup Yaz Okulu Sınavının da 4 Eylül 2021 günü yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde;

Değerli Öğrencilerimiz,

Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt ve sınav tarihlerinde güncelleme yapılmıştır. Buna göre, 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtlarının 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Yaz Okulu Sınavının da 4 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

AÖF yaz okulu kayıt tarihleri: AÖF yaz okulu 2021 online mı olacak? AÖF yaz okulu sınav tarihleri

Yorumlar kapalı.