Anne olmak için gün sayan Özge Özpirinçci’den yeni paylaşım

Anne olmak için gün sayan oyuncu Özge Özpirinçci, köpeğiyle verdiği eğlenceli pozu Instagram'dan, "Cilt bakımı önemli" ifadeleriyle paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz haftalarda hamile olduğuna ilişkin çıkan haberler karşısında suskunluğunu bozmuştu.

İddiaları doğrulayan 35 yaşındaki oyuncu, “9 değil, 13 haftalık hamileyim. Mutluluğumuzu, heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler.” açıklamasını yapmıştı.

“CİLT BAKIMI ÖNEMLİ”

Anne olmanın heyecanını yaşayan Özpirinçci, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Oyuncu, köpeğiyle verdiği eğlenceli pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Özge Özpirinçci’nin “Cilt bakımı önemli!” notunu düştüğü gönderi takipçilerinden oldukça ilgil gördü. Ayrıca makyajsız olduğu görülen ünlü oyuncunun doğal hali ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi

ÇEKİMLERE HIZ VERİLMİŞTİ

Öte yandan ünlü oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaştığı “Bir Denizaltı Hikayesi” adlı dizinin ardından, Salih Bademci ile “İlk ve Son” adlı filmin çekimlerine başlamıştı. Ancak Özpirinçci’nin hamile olduğu ortaya çıkınca, oyuncunun karnı belirginleşmeden önce çekimlerin tamamlanması için çalışmalara hız verildi.

Anne olmak için gün sayan Özge Özpirinçci’den yeni paylaşım

Yorumlar kapalı.