Andra Day, Brad Pitt ilişkisine dair ünlü şarkıcı ilk kez konuştu

Andra Day Oscar töreninde birbirlerine numaralarını verdiklerine dair söylentilerin ardından, Brad Pitt'le çıktığına dair haberleri yalanladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Andra Day Oscar töreninde birbirlerine numaralarını verdiklerine dair söylentilerin ardından, Brad Pitt’le çıktığına dair haberleri yalanladı.

Entertainment Tonight’a konuşan şarkıcı ve oyuncu Pitt’le “hiç tanışmadığını” söyledi ve “Birlikte değiliz. Birbirimizi tanımıyoruz bile” ifadelerini kullandı.

Haberin “uydurma” olduğunu ekleyen Day, mayısta The Mirror’dayayımlanan ve Pitt’le birbirlerine numaralarını verdikleri iddia edilen haber hakkında ilk olarak kardeşinin kendisini uyardığını söyledi.

Kız kardeşim aslında sonrasında bana ‘Brad Pitt’le tanışıyor musun?’ diye sordu. ‘Sanırım. Sanırım tanıştık’ dedim.

Day, Pitt’in çalışmalarının hayranı olduğunu da ekledi.

O harika. Acayip yetenekli, muhteşem.

Pitt, 2021 Oscar’larında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü sunmuştu. Day, bu yılki gösteride The United States vs Billie Holiday’le En İyi Kadın Başrol Oyuncusu dalında aday gösterilmiş fakat ödülü Nomadland yıldızı Frances McDormand’a kaptırmıştı.

Pitt ve Angelina Jolie, Eylül 2016’da “şiddetli geçimsizlik” nedeniyle ayrılmıştı.

Boşanmaları 2019’da sonuçlanmasına rağmen çiftin, çocukları 19 yaşındaki Maddox, 17 yaşındaki Pax, 16 yaşındaki Zahara, 15 yaşındaki Shiloh ve 12 yaşlarındaki ikizleri Knox ve Vivienne için verdikleri velayet savaşı sürüyor.

Kaynak: Independent Türkçe

Andra Day, Brad Pitt ilişkisine dair ünlü şarkıcı ilk kez konuştu

Yorumlar kapalı.