Amy Winehouse’un kuaförü şarkıcının ünlü arı kovanı saç modelini başta “şaka” olarak tasarlamış

Amy Winehouse'un kuaförü, "Karavandan çıkarken herkes, 'Aman Tanrım! İşte bu, işte onun alameti farikası bu' dedi"

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amy Winehouse’un kuaförü, şarkıcının markası haline gelen arı kovanı modelini yalnızca “şaka olarak” yarattığını açıkladı.

Alex Foden, Winehouse’un popüler parçası “Back to Black”in müzik videosunun setinde şarkıcıyı ve ekibi neşelendirmek için şarkıcıyla özdeşleşen görüntüyü yaratmış.

Winehouse’un ölümünün 23 Temmuz’daki 10. yıldönümü öncesinde Foden şarkıcının ikonik görünümünün ortaya çıkışını anlattı.

Sunday People’a konuşan Foden, “Şaka olarak saçına krepe yaptım ve içine fazladan bir paket saç koydum” dedi.

Kuaför şunları söyledi:

Asla bu kadar büyük olması gerekmiyordu, ben de ‘hadi seni karikatüre dönüştürelim’ dedim. İki paket hafif, sentetik saç aldım; etraflarına saç filesi koydum ve bunları birbirine diktim. Onlara tüy yumağı adını koyduk.

‘Hadi bakalım, şimdi gidelim ve bitmiş halini gösterelim’ dedim, tabii ki dalga geçiyordum. Ama karavandan çıkarken herkes ‘Aman Tanrım! İşte bu, işte onun alameti farikası bu’ dedi.

Amy Winehouse'un kuaförü şarkıcının ünlü arı kovanı saç modelini başta "şaka" olarak tasarlamış

“Tears Dry On Their Own” parçasının sahibi şarkıcıyı 5 yıldır tanıyan Foden, saç modelinin bir tür kara deliğe dönüştüğünü sözlerine ekledi.

Kuaför, “Bir keresinde üç gün boyunca cep telefonunu bulamamıştı” dedi.

Kafasını kaşıdı ve telefonu arı kovanının içindeydi.

Ünlülerin kuaförlüğünü yapan Foden, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle profesyonel yardım alabilmesi amacıyla ödeme yaparak kendisini “kurtardığı” için Amy’e hakkını teslim ediyor.

Kuaför, “Amy benim koruyucu meleğim” dedi.

Onu sık sık rüyamda görüyorum.

Amy Winehouse'un kuaförü şarkıcının ünlü arı kovanı saç modelini başta "şaka" olarak tasarlamış

Foden’ın açıklamasından kısa süre önce Winehouse’un babası Mitch kızının alkolle mücadelesiyle değil, başarılarıyla hatırlanmasını istediğini söylemişti.

Şarkıcı, 23 Temmuz 2011’de Londra’nın kuzeyindeki Camden semtinde bulunan evinde alkol zehirlenmesinden 27 yaşında hayatını kaybetmişti.

Winehouse’un babası, The Sun’a “Rehab” parçasıyla tanınan şarkıcıyı “sadece bağımlılıkla ilgili sorunlarıyla değil”, “yeteneği, cömertliği ve hepimize gösterdiği sevgiyle” hatırlatmaya çalıştığını söylemişti.

Mitchell Winehouse şunları eklemişti:

Fakat asıl mesele, ki bunu yeterince açık ifade etmem zor, kızımı geri almak için her bir kuruşumu verirdim.

Ölümünden 10 yıl sonra hâlâ sevdiklerine göz kulak oluyor, ailesi ve birçok arkadaşı onun sayesinde destekleniyor ve bu tam onluk bir hareket. Hayatında cömertti ve birçok açıdan hâlâ öyle.

Kaynak: Independent Türkçe

Amy Winehouse’un kuaförü şarkıcının ünlü arı kovanı saç modelini başta “şaka” olarak tasarlamış

Yorumlar kapalı.