Among Us Call of Duty’e geliyor

Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni bir mod duyuruldu. Double Agent olarak adlandırılan bu mod Among Us’ benziyor ve oyun severlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Call of Duty Black Ops Cold War için oyuna yeni ve eğlenceli bir mod geliyor. Double Agent modu yani çifte ajan modu diyebilceğimiz bu modda arkadaşlarınız beraber savaşabilir koruyabilir yada ihanet edebilirsiniz. Among us benzeri bir yapıda olan mod oyun severlerle 12 Ağustos‘ta yayınlanacak olan 5. sezon güncellemeyle bulışacak.

Among Us Call of Duty’e geliyor

Double Agent modu Among Us’ta olduğu gibi her birine rastgele rol atanan 10 oyuncuya sahip olacak. Bu moddaki amaç, diğer oyuncuları ortadan kaldırmak veya harita boyunca bombalar yerleştirip patlatmakla görevlendirilen ve tabiki esas amaçları farkedilmemek olan Double Agent‘lar.

Çoğu oyuncu, Double Agent’ları keşfetmesi ve kendilerini hayatta tutması gereken Operatives rolü ile oynayacak. Ayrıca, Double Agent’ları bulmada yardımcı olabilecek özel ipuçlarına erişebilen ve müttefiklerine ihanet ettiğinden şüphelendikleri oyunculara Aranıyor emirleri verebilen Investigator rolü bulunuyor.

Among Us Call of Duty’e geliyor

Yorumlar kapalı.