Amber Heard’den şaşırtan sözler: ‘Onu hâlâ seviyorum’

Eski eşi Johnny Depp'in kendisine karşı açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard'ü görünüşe göre zor ve karmaşa dolu günler bekliyor. Davayı kaybetmesine rağmen hala eski eşi Depp'in kendisine şiddet uyguladığı iddialarını tekrarlayan Heard'ün, rol aldığı Aquaman and the Lost Kingdom filminin kadrosundan da çıkarıldığı ileri sürüldü. Heard'ün sözcüleri ise bu iddiayı yalanladı. Bu arada oyuncu eski eşi Johnny Depp'ten şiddet gördüğünü iddialarını da tekrarlayıp "Ölene kadar söylediklerimin arkasında olacağım" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İNTERNET SİTESİNİN İDDİASI
ABD basınında yayılan iddialara göre Heard, rol arkadaşı Jason Momoa ile aralarındaki “uyumsuz kimya” ileri sürülerek Aquaman The Lost Kingdom’ın kadrosundan çıkarıldı. İnternetteki Just Jared adlı sitenin, yapım şirketine yakın bir kaynağa dayandırdığı habere göre Amber Heard’ün oynadığı Mera karakteri için bir başka ünlü oyuncu seçilecek. Site, yapım şirketi Warner Bross’un yakında Jason Momoa ve Nicole Kidman ile bazı sahneleri yeniden çekeceğini ileri sürdü.

ONA HALA SEVGİM VAR’ DEYİP ŞİDDET İDDİASINI TEKRARLADI
Amber Heard, Savannah Guthrie ile yaptığı söyleşide kendisinden beklenmeyen bir itirafta bulundu. Guthrie, Heard’e daha önce de sarf ettiği sözlerin arkasında durup durmadığını yani eski eşini hala sevip sevmediğini sordu. Amber Heard de buna ” Evet… Kesinlikle.. Kesinlikle onu seviyorum. Onu tüm kalbimle sevdim ve temelden kopmuş bir ilişkiyi sürdürmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ona karşı hiçbir kötü duygum yok” diye yanıt verdi. Fakat buna rağmen yine de eski eşi Depp’in kendisine şiddet uyguladığı iddiasını tekrarladı.

BÜTÜN VAKTİNİ KIZINA AYIRACAK
Amber Heard, bundan böyle kendini tamamen kızına adayacağını da sözlerine ekledi. Amber Heard, geçen yılın temmuz ayında herkesi şaşırtarak anne olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Heard, kızıyla çekilen bir pozunu “Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum” mesajı eşliğinde paylaştı.

Amber Heardden şaşırtan itiraf: Kesinlikle... Onu hâlâ seviyorum

‘HAYATIMIN GERİ KALANININ BAŞLANGICI’
Paylaşımında “Umarım beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya geliriz” diyen Heard, mesajını şöyle sürdürdü: “Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunmak istiyor. Ayrıca işimin doğasının beni bunu kontrol altına almaya zorladığını da biliyorum. Kızım 8 Nisan 2021’de doğdu. Adı Oonagh Paige Heard. O, hayatımın geri kalanının başlangıcı.”

KAYBETTİĞİ ANNESİNİN ADINI VERDİ
Sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamayan Amber Heard’ün kızını taşıyıcı anne dünyaya getirdi. Güzel oyuncunun doğum sürecine de tanık olduğu belirtildi. Amber Heard, kızına geçen yıl yitirdiği annesi Pagie’in adını verdi.

DEPP’İN YALAN SÖYLEDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ
Amber Heard, başından beri savunduğu Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığı iddialarını tekrarlıyor. NBC kanalı için Savannah Guthrie’nin Today programına konuk olan Heard, bu konuda yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Önümüzdeki cuma günü yayınlanacak olan programın tanıtımlarında da Heard’ün eski eşi Depp ile ilgili olarak “Yalan söyledi. Bana vurdu. Öleceğim güne kadar söylediğim her sözün arkasındayım” diye konuştuğu görülüyor.

Amber Heard’den şaşırtan sözler: ‘Onu hâlâ seviyorum’

Yorumlar kapalı.