Amber Heard davayı kaybettikten sonra ilk kez konuştu

Tüm dünyanın büyük bir merakla takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard davası sonuçlandı. Fakat milyon dolar bütçeli Hollywood filmleriyle yarışan bu davanın etkileri bitmedi. Görünüşe göre de jürinin verdiği karar da uzun süre tartışılacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOHBET PROGRAMINA KONUK OLDU
Eski eşi Johnny Depp ile yasalar önünde karşı karşıya gelen ve aktörün kendisine açtığı karalama davasını kaybeden Amber Heard olup bitenin ardından ilk kez konuştu. Heard, Savannah Guthrie’nin NBC için hazırladığı Today adlı programa konuk oldu ve davayla ilgili soruları yanıtladı. Programın, ekrana gelen tanıtımında Amber Heard’ün dava ve sonucunda çıkan karar ile ilgili çarpıcı sözleri yer aldı.

Amber Heard, yenilgiden sonra ilk kez konuştu: Johnny kazandı, çünkü...

 

ADİL BİR ŞEKİLDE SONUÇLANMADIĞINI SAVUNDU
Amber Heard, The Rum Dairy adlı filmin setinde tanıştığı Johnny Depp ile büyük bir aşk yaşadı. Çift, 2015 yılında evlendi ancak sadece iki yıl sonra olaylı bir şekilde yollarını ayırdılar. Depp’in kendisine karşı açtığı iftira davasını kaybeden Heard, Savannah Guthrie’nin sorularını yanıtlarken jürinin kararına değindi. Onları suçlamadığını söyleyen Heard yine de davanın adil bir şekilde sonuçlanmadığını savundu.

‘JOHNNY, SEVİLEN BİR KİŞİ OLDUĞU İÇİN…’
Jüriyi anladığını söyleyen Amber Heard, eski eşi Depp’in “sevilen bir kişi” olduğunu belirterek şunları söyledi: “İnsanlar onu tanıdıklarını düşünüyorlar. O harika bir aktör.” Heard’ün öne sürdüğü çarpıcı iddialardan biri de Depp’in ücretli çalışanlarını tanık kürsüsüne çıkardığı oldu.

SOSYAL MEDYA ETKİSİ
Heard, sosyal medyadaki Johnny Depp destekçiliğinin de davanın sonucunu etkilediğini savundu. Altı haftalık dava sırasında sosyal medyada Johnny Depp lehine bir hava oluştuğunu söyledi. Oyuncu, özellikle de sosyal medyada yoğun bir negatif etki altında kaldığını belirtti ve gördüğü muamelenin “haksızlık” olduğunu sözlerine ekledi.

BUNUN ADİL OLDUĞUNU SÖYLEYEMEZSİNİZ
Amber Heard “Birilerinin benim hakkımda düşündüklerini umursamıyorum. Evimin mahremiyetinde, evliliğimde, kapalı kapılar ardında yaşadıklarım hakkında insanların bulunduğu yargılar da umurumda değil. Ortalama bir insanın bütün bunlar hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini düşünmüyorum. Sonuçta da bunları kişisel almıyorum” dedi. Ondan sonra da şunları sözlerine ekledi: ” Ama birisi benim bütün bu nefreti hak ettiğimi, yalan söylediğimi düşünüyorsa, gözlerimin içine bakıp sosyal medyada haklı bir şekilde temsil edildiğimi söyleyemezsiniz. Bunun adil olduğunu söyleyemezsiniz.”

DEPP: İTİBARIMI GERİ ALDIM… HEARD: HAYAL KIRIKLIĞIMI ANLATACAK KELİME YOK
Haftalardır bütün dünyanın yüksek bütçeli bir Hollywood yapımı gibi izlediği, Heard ve Depp’in taraftarlarının genellikle sosyal medyada bazen de fiziksel olarak karşılaştıkları ortamlarda birbirleriyle tartıştığı dava sonuçlandı.  Altı hafta süren davanın sonunda jüri 14 saat süren bir tartışmanın ardından karanını verdi. Heard’ün eski eşi Depp’e iftira attığına ve 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmederken, Depp’in ise Heard’e zarar tazminatı olarak 2 milyon dolar ödemesine karar verdi. Kararın ardından açıklama yapan Amber Heard, “Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz” dedi. Johnny Depp ise, “Jüri bugün bana hayatımı geri verdi. Onur duydum” ifadelerini kullandı.

İSİM VERMEDEN ‘KARISINI DÖVEN KOCA’ OLARAK NİTELENDİRMİŞTİ”

Bundan altı yıl önce benim hayatım, çocuklarımın hayatı, bana yakın olan insanların hayatı, ayrıca yıllarca beni destekleyen ve bana güvenen insanların hayatı sonsuza kadar değişti. Ve altı yıl sonra jüri bana hayatımı geri verdi”. Bu satırlar, uzun süredir eski eşi Amber Heard’ün kendisine yönelttiği aile içi şiddet suçlamaları nedeniyle kariyeri ve özel hayatı “tepetaklak” giden Johnny Depp’in, eski eşine karşı açtığı davayı kazanmasının ardından yaptığı açıklamadan. Çok okunan bir gazete için yazdığı bir makalede, her ne kadar isim vermese de kendisini “karısını döven koca” olarak nitelendiren Amber Heard aleyhine açtığı karalama davasını kazanan Depp’in, zaferinin duyurulmasından sonra yaptığı açıklamanın en çarpıcı bölümü işte bu satırlar.

KAZANAN TARAF DEPP OLDU
Haftalardır bütün dünyanın yüksek bütçeli bir Hollywood yapımı gibi izlediği, Heard ve Depp’in taraftarlarının genellikle sosyal medyada bazen de fiziksel olarak karşılaştıkları ortamlarda birbirleriyle tartıştığı dava sonuçlandı. Jüri, Johnny Depp’in haklı olduğuna karar verdi. Yani özetle kazanan taraf Depp oldu. Bir başka açıdan bu karar, Amber Heard’ü de maddi olarak zarara soktu.

Amber Heard davayı kaybettikten sonra ilk kez konuştu

Yorumlar kapalı.