Almeda Abazi: Oyunculuğu bıraktım

2008 yılında Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan, 2013'te 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Valeria' karakterine hayat veren, 2014'te Murat Ceylan'la birlikte 'Para Bende' adlı programı sunan Almeda Abazi, oyuncu Tolgahan Sayışman ile dünyaevine girdikten sonra ekranlarda yer almaması hakkında konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 yılında Los Angeles’ta nikah masasına oturan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019’da oğulları Efehan’ın doğumu ile ilk anne ve baba olma mutluluğu yaşamış, Haziran 2021’de ise kızları Alina dünyaya gelmişti.
Ünlü çift, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökhan Çıra’nın Nişantaşı’nda bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı.

Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü çift, “Mutlu günlerinde onlarla beraber olmak istedik, elimizdeki çiçekler de onlar için” açıklamasını yaptılar. Beraber ilk kez oynadıkları reklam projesi hakkında konuşan Sayışman, “İlk kez beraber rol aldık, çok zevkliydi. Zaten seri halde, devamı da gelecek” dedi.

30 yaşındaki güzel ise “Ben oyunculuğu bıraktım, zaten evlenmeden önce iki ya da üç projede yer almıştım. Evlendikten sonra tamamen bıraktım” ifadelerini kullandı.

Eşinin açıklaması sonrası Tolgahan Sayışman, “Olayın benimle bir ilgisi yok, ‘Tolgahan istemiyor’ gibi yorumlar yapılmasın” diyerek güldü.

Almeda Abazi: Oyunculuğu bıraktım

Yorumlar kapalı.