Alişan’ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’la ilgili kahreden detay!

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 38 yaşında hayatını kaybetti. Tektaş'ın vefatından bir süre önce sağlık durumunda iyileşme olması ailesini ve doktorlarını umutlandırırken, Tektaş'ın kısa süre sonra yeniden kötüleştiği belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, bir süredir mücadele ettiği koronavirüse yenik düştü.

Tektaş’ın vefatının ardından tedavi sürecine ilişkin detaylar da öğrenildi. Buna göre Selçuk Tektaş’ın vefatından kısa bir süre önce durumunda iyileşme olduğu ancak değerlerinin yeniden düştüğü belirtildi.

DOKTORLAR, “OLUMLU REAKSİYONLAR VAR” DEMİŞ

Selçuk Tektaş’ın doktorların bekledikleri bazı olumlu reaksiyonları verdiği belirtirken, tedavi sürecinin de bu reaksiyonlara göre ilerletildiği ancak Tektaş’ın tüm çabalara rağmen daha fazla ilerleme kaydedemediği öğrenildi.

Tektaş ailesinin kısa süre önce gelen iyi haberler nedeniyle umutlandığı ancak Selçuk Tektaş’ın durumunun yeniden kötüleşmesi üzerine büyük üzüntü yaşadığı aktarıldı.

YAŞAR İPEK DE SÖYLEMİŞTİ

Yaşar İpek, bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören ve durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınan Selçuk Tektaş hakkında Alişan’dan bilgi almıştı. O dönem müjdeli bir haber veren İpek, doktorların sıkı takipte olduğu Selçuk Tektaş’ın bazı reaksiyonlar gösterdiğini ifade etmişti.

Alişan’ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’la ilgili kahreden detay!

Yorumlar kapalı.