Alişan’ın eşi Buse Varol’un gergin anları!

Ünlü şarkıcı Alişan ile evliliğinde kriz yaşadığı ve boşanacakları ileri sürülen Buse Varol, önceki gün çıktığı alışveriş turunda görüntülendi. Varol, basın mensuplarına müdahalede bulunarak, görüntü almalarını engellemeye çalıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Hakan Yağcı’nın haberine göre; 2018 yılında Alişan ile evlenen ve 2 çocuk annesi olan Buse Varol, önceki gün Etiler’deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Son dönemde sık sık eşiyle boşanacakları konuşulan Varol, konuyla alakalı açıklama yapmadı.

Alişan’ın arkadaş grubuyla alışverişe gelen Buse Varol, kendisini görüntüleyen muhabirleri görünce gerildi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Varol’a, Alişan’ın erkek arkadaşları adeta korumalık yaptı.

Kameraları engellemeye çalışan ve elleriyle basın mensuplarının önünü kapatan arkadaşlarına, bir destek de Buse Varol’dan geldi. Varol da müdahalede bulunarak, muhabirlerin görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

Yaşanan gerginlik sonrası alışveriş turunu yarıda kesen Buse Varol ve arkadaşları, hızlıca otoparka giderek, çıkış yaptı.

 

Alişan’ın eşi Buse Varol’un gergin anları!

Yorumlar kapalı.