Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a duygusal veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım

Bugün kardeşi Selçuk Tektaş'ı toprağa veren Alişan, sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken şarkıcının duygulandıran o paylaşımı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçı Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti.

YAŞANANLAR YÜREK BURKTU

Bugün düzenlenen cenaze töreninde yaşananlar yürek burktu. Ünlü şarkıcı Alişan’ın ve ailesinin haykırışları yürekleri sızlattı.

ALİŞAN’IN KARDEŞİ BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Selçuk Tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teşvikiye Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alişan (@alisanofficial)’in paylaştığı bir gönderi

“SENİ BİR DAHA GÖREMEMEK BENİ DELİRTİYOR”

Şarkıcı, aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşini hayata gözlerini yumması üzerine, duygusal mesaj yayınladı.

Kardeşinin kendi çocukları ve bebeğiyle olan karesini Instagram’dan paylaşan Alişan, “Abim bizi öksüz bıraktım gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın ve her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah’ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yegenım vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşanım, Ceylanım, Merve’m bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um. Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah” diyerek, duygularını ifade etti.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlanıyor

Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a duygusal veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım

Yorumlar kapalı.