Alişan’dan duygulandıran Selçuk Tektaş paylaşımı: “Hiç gitmemişsin gibi…”

Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, yedi gün önce hayatını kaybetmişti. Son olarak ünlü şarkıcının kardeşinin mezarını her gün ziyaret ettiği öğrenildi. Alişan, Selçuk Tektaş ile olan karesini duygusal bir mesajla sosyal medya hesabından paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Selçuk Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

KARDEŞİNİN MEZARINI YAPTIRDI

Geçtiğimiz hafta kardeşini toprağa veren Alişan, Selçuk Tektaş için her gün dua okuyor ve okutuyor. Kardeşinin mezarını düzenletip çiçekler ektiren Alişan’ın sık sık mezarlığa gittiği zamanın çoğunu orada geçirdiği öğrenildi.

Dün yine bir arkadaşıyla kardeşinin mezarına giden Alişan’ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Ünlü şarkıcının kimseyle konuşmadığı, her gün defalarca tek başına kabristana geldiği söyleniyor.

Alişan, son olarak bugün kardeşinin ölümünün 7’nci gününde, birlikte oldukları bir kareyi paylaşarak duygusal bir not ekledi.

Alişan, şu ifadeleri kullandı; “Bugün 7’nci gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim… O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur…”

“Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah. Seni çok seviyorum canım kardeşim…”

“Başlayacağım bir yerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum… Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar… Hiç gitmemişsin gibi….”

Alişan’dan duygulandıran Selçuk Tektaş paylaşımı: “Hiç gitmemişsin gibi…”

Yorumlar kapalı.