Alişan’dan çok konuşulacak açıklama: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı!

Oyuncu Buse Varol ile 2018 yılında nikah masasına oturan ve iki çocuk babası olan şarkıcı Alişan, son açıklamasıyla magazin gündemine damga vurdu. Buse Varol ile hakkında sık sık boşanma haberleri çıkan Alişan, bir programın canlı yayınına bağlandı. Merak edilenleri yanıtlayan şarkıcı, "Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı" sözleriyle güne damga vurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü türkücü Alişan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlandı. Eşinden, özel hayatına merak edilenleri samimi bir şekilde anlatan Alişan, ‘Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı’ ifadesiyle yeni bir tartışma yarattı.  Sosyal medya hesabından eleştirilere cevap veren ünlü türkücü; ‘Benim hayat felsefem, benim kriterlerim, benim hayat görüşüm, benim hayatım… İşinize gelince demokrasi var, işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim…’ mesajını paylaştı.

2018 yılında evlenen Alişan ve Buse Varol’un son dönemde sık sık ayrılacağına dair dedikodular gündeme geliyor. Varol, bir takipçisinin, “Neden sürekli hakkınızda ayrılık haberleri çıkıyor?” sorusuna “Çünkü öyle olsun istiyorlar…” yanıtını vermişti. Alişan da bu açıklamadan sonra Söylemezsem Olmaz’a bağlandı.

Eşiyle arasının çok iyi olduğunu söyleyen Alişan Söylemezsem Olmaz yorumcularının sorusunu yanıtladı. Arto’nun “Karını boynuzluyormuşsun” sözleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Alişan evliliğinde evlilik sözleşmesi olmadığını söyledi.

Alişan henüz üçüncü bir çocuk düşünmediğini ama Buse Varol’un istediğini sözlerine ekledi. ‘Buse ve Alişan neden kavga eder, Birbirinizi kıskanır mısınız, Buse dize öpüşse ne dersin?’ sorunu da yanıtlayan şarkıcı Alişan ‘Herkesin kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı” ifadelerini kullandı.
 

 

Alişan’dan çok konuşulacak açıklama: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı!

Yorumlar kapalı.