Alişan: Kardeşim öldüğünde ‘paramı verin’ diye tutturdu!

Koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan yaşadığı zor günleri anlattı. Sanatçı dostlarından büyük destek aldığını belirten Alişan, bir meslektaşının 'konserden önce paramı verin' tepkisine çok üzüldüğünü söyledi. O sanatçının İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanıp, yaklaşık bir ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefat haberiyle sarsılmıştı. Yaşadığı büyük acı sonrası uzun süre sahneye çıkmamıştı.
Ünlü şarkıcı, kardeşinin yoğun bakımda olduğu dönemde Hülya Avşar, Demet Akalın ve Çağla Şıkel gibi sanatçı dostlarının kendisini yalnız bırakmadığını söyledi.
Alişan, zor günlerinde yaşadığı bir hayal kırıklığını ise Günaydın’a şu sözlerle anlattı:
“Yaz boyu Selçuk’un aldığı 30-40 tane düğün ve konser vardı. Onları iptal etmiştim. Paralarını iade ettim. Ama bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım…”

45 yaşındaki türkücü, “Daha önce anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim. Organizatör başka bir şarkıcıyla anlaşmış. Kardeşimin vefatının 12’nci günüydü, bu şarkıcının menajeri kuzenimi arayıp ‘Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor’ dedi” ifadelerini kullandı.
Alişan, “Ben de kuzenimi arattırdım ve ‘Para bende, çıksın pazartesi vereceğim’ dedim. Zaten dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Israr etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi. Aylar sonra sanatçının menajeri aradı, ‘Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin’ dedim” şeklinde konuştu.

Alişan, “Menajeri ‘Sanatçının haberi yok, ben yaptım’ diye cevap verdi. Ama sanatçının haberi olmadan menajerinin asla böyle bir şey yapamayacağını biliyorum. Selçuk’un ölümünden sonra herkes bana destek oldu. Bir tek bu olayı unutmuyorum” açıklamasını yaptı.
Alişan’ın röportajda bahsettiği kişinin İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi. tv8’de yayınlanan ‘2. Sayfa programında gündeme gelen haberde şu ifadelere yer verildi:
“Alişan’ın ismini sakladığı isim İzzet Yıldızhan! Eski dostunun bu tavrına sinirlenen Alişan, İzzet Yıldızhan’ı sosyal medyadan takipten çıkarıp, engelledi. Yıldızhan’ın menajeri ‘Sanatçımın bundan haberi yok’ dedi.”

Alişan: Kardeşim öldüğünde ‘paramı verin’ diye tutturdu!

Yorumlar kapalı.