Ali Sunal’dan veterinerlerden büyük tepki alan Güldür Güldür açıklaması!

Önceki haftalarda veteriner hekimlerle ilgili bir skeç yüzünden veterinerlerden sert tepki gören Güldür Güldür programı için Ali Sunal’dan ilk açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki aylarda koronavirüse yakalanan Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade’yle birlikte Gölköy’de objektiflere takıldı.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Sunal, ‘Güldür Güldür’ programının veteriner skecinden dolayı aldığı tepkilerle ilgili konuştu.

“KÖTÜ BİR AMAÇLA YAPMADIK”

Güldür Güldür Show’da yapılan veteriner skecinin, veterinerlerden tepki alması hakkında da konuşan Sunal; “Herkesi memnun edemiyoruz ama bizi anlamışlardır, kötü bir amaçla yapmadık” ifadelerini kullandı.

VETERİNERLER TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Ali Sunal’ın koreografi yönetmenliğini yaptığı ‘Güldür Güldür’ programında veteriner hekimlere yönelik kullanılan sözlerden dolayı sert tepki gösterdi.

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, sosyal medya hesabından skecin ilgili bölümünü paylaşarak, “Bu sefer gülmedik Sn. Ali Sunal. Siz ve ekibiniz sözde şakanızla gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz” dedi.

NE OLMUŞTU?

‘Güldür Güldür’ programındaki bir skeçte veteriner hekimlere yönelik kullanılan ‘Hani bu doktorlar az not aldıkları zaman onları veteriner yapıyorlar ya’ şeklindeki sözler büyük tepki toplamıştı.

Ali Sunal’dan veterinerlerden büyük tepki alan Güldür Güldür açıklaması!

Yorumlar kapalı.