Aleyna Tilki’nin ‘kız isteme’ paylaşımı Twitter’ı ikiye böldü

Aleyna Tilki'nin, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin..." sözleri sosyal medyayı ikiye böldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıllarda ‘Cevapsız Çınlama’, ‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Dipsiz Kuyum’ parçalarıyla alkış alan Aleyna Tilki, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Şarkıcı, Twitter hesabından, “Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, ‘Kızı oğluma verir misiniz?’ falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, ‘Evleneceğiz, rızanız var mı?’ de, olsun bitsin” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki’nin gönderisi takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar ünlü şarkıcı ile aynı görüşte olduğunu dile getirirken, kimisi ise, “Örf, adet’ diye bir şey var!” sözleriyle Tilki’ye tepki gösterdi.

Ünlü isim ardından, “Zaman kavramı bile toplumları yönetmek için ortaya atılmış bir yalan. Günümüz ilişki kalıpları bile insanlığı yönetmek ve düşünce özgürlüğünden alıkoymak için yaratılmış, gerçekten gerçekleşmesi imkansız olan yalanlardır… ‘Bağlar’ demiyorum, ‘İlişki kalıpları’ diyorum ve de bence günümüz ilişki kalıpları gerçekçi bağlar kurmamıza tamamen engel oluyor.” mesajını yayınladı.

 

Aleyna Tilki’nin ‘kız isteme’ paylaşımı Twitter’ı ikiye böldü

Yorumlar kapalı.