Yaşam
Aleyna Tilki’den Haldun Demirhisar açıklaması
Geçtiğimiz günlerde Haldun Demirhisar ile görüntülenen Aleyna Tilki, “Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım” dedi

Aleyna Tilki, geçen perşembe gizemli bir erkek arkadaşıyla objektiflere yakalanmış ve soruları yanıtsız bırakmıştı. Şarkıcının arkadaşı ise, “Çekmesinler yoksa polis çağırırım!” diyerek, tehditler savurmuştu.
Tilki, ardından yine aynı kişiyle Arnavutköy’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Genç popçunun yemek yediği gizemli kişinin geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıkmıştı.
Tilki, mekan çıkışı patlayan flaşlar karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Demirhisar ise kendisini görüntüleyen muhabirlere zafer işareti yaparak poz verdi.
Bunu gören Tilki, hızla aracına doğru ilerleyerek oradan ayrıldı.
Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Aleyna Tilki, önceki gece bir AVM’nin otoparkında görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
“Haldun Bey ile bir ilişki yaşadığınız haberleri doğru mu?” sorusuna cevap veren Tilki, “Öyle bir şey yok. Zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız.” diyerek şoförü eşliğinde asansöre bindi.
Serenay Sarıkaya ile de görüntülenmişti
Öte yandan daha önce de Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar’ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, “Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır.” diyerek, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya’nın Göcek’te tekrar Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

-
Gündem2 gün önce
Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!
-
Gündem2 gün önce
Selim Temurci, Sedat Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasını doğruladı
-
Gündem1 gün önce
Kılıçdaroğlu’nun kaçış planı videosu gündem oldu, Soylu paylaşımıyla hedef aldı
-
Yaşam2 gün önce
Bülent Ersoy’un ‘mezar’ diyaloğu gündem oldu
-
Gündem2 gün önce
Marmaris’te ‘imdat’ çığlığı
-
Gündem2 gün önce
Abdurrahman Dilipak: Anaokulundan akademiye eğitim tam bir felaket
-
Yaşam2 gün önce
Demet Evgar düğünde yakın arkadaşlarına mesir macunu dağıttı!
-
Yaşam15 saat önce
Mehmet Ali Erbil ağzını bantladı