Aleyna Tilki Billboard’ a röportaj verdi, Tolga Akyıldız: ‘Bu haberi PR’la, parayla falan yaptıramazsın’

Aleyna Tilki, Spotify’ın Equal listesinde yer alan meslektaşları Ariete ve Sara James’le birlikte Billboard dergisine röportaj verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kariyerine dünya yıldızı olma hedefiyle devam eden Aleyna Tilki, bir başarıya daha imza attı. Daha önce Spotify’ın kadın sanatçılara fırsat eşitliği ve görünürlük sağlayan dünya çapındaki Equal listesinin kapağında yer alan şarkıcı, aynı listeye giren yabancı meslektaşları Ariete Ve Sara James’le birlikte Amerikan müzik dergisi Billboard’a röportaj verdi. Röportajdan öne çıkan kısımlar şöyle:

BİLİME TAKINTILIYDIM

* Sanatçı olmak istediğinizi ne zaman anladınız?
Çocukken şarkı söylemeyi hep severdim ama bilime takıntılıydım ve büyüdüğümde laboratuvarda çalışmak istiyordum. Biraz daha büyüdükçe duygularım için bir çıkışa ihtiyacım vardı, bu yüzden her şeyi müziğe döktüm.

* Spotify EQUAL Global Müzik Programı elçisi olarak deneyiminiz nasıldı?
EQUAL’ın bir parçası olmak benim için büyük bir onur, çünkü program benim temsil ettiğim şeyle uyumlu.

TAVSİYEM: CESUR OLUN

* Size ve müzikal yolculuğunuza katılmış olan kadınlar kimler?
Dua Lipa, ilk single’ım “Retrograde”in yazarlarından biriydi ve bu benim için dünyalar demekti. Türk efsanesi Selda Bağcan beni her zaman destekledi. Son olarak, kardeşim Ayça Tilki. O da bir sanatçı ve büyüdüğünü görmek için sabırsızlanıyorum.

* Müziğe başlamak isteyen kadınlara vereceğiniz bir tavsiye nedir?
Bedeninizi ve imajınızı koruduğunuzdan emin olun. Cesur olun, kendi yolunuzda yürüyün. Vücudunuzu sevin ve sizin için önemli olan değerlere sadık kalın. Endüstrinin sizi şöhret için önemli olan şeylerden ödün vermeye zorlamasına izin vermeyin.

Aleyna Tilki “Seninle gurur duyuyoruz” diyen hayranlarına teşekkür etti: “Asıl ben sizinle gurur duyuyorum yolculuğuma benim kadar inandığınız için.”

Hor gören ablalarına

Müzik yazarı Tolga Akyıldız, Aleyna Tilki’nin röportajını sosyal medyada şu mesajla paylaştı: “Bu haberi PR’la, parayla falan yaptıramazsın. O nedenle tebrik etmeyen; hiç ihtiyacı yok ama destek olmayı çok gören, yer yer hor gören ablalarına abilerine not düşeyim.”

Aleyna Tilki Billboard’ a röportaj verdi, Tolga Akyıldız: ‘Bu haberi PR’la, parayla falan yaptıramazsın’

Yorumlar kapalı.