Alec Baldwin’in görüntü yönetmenini öldürdüğü olayda yeni görüntüler ortaya çıktı

Oyuncu Alec Baldwin film çekimi esnasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak öldürmüştü. Dünyanın gündeminde yer alan olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kazada hayatını kaybeden Hutchins'in ölmeden önceki son anları ile Alec Baldwin'in sorgudaki halleri yer aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl yapımcıları arasında yer aldığı Rust filminin setinde çekim sırasında silahı ateş alan ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i vurarak öldüren Alec Baldwin ile ilgili soruşturma devam ederken Santa Fe’de yetkililer yaşananların ardından çekilen görüntüleri kamuoyu ile paylaştı.

Alec Baldwin'in görüntü yönetmenini öldürdüğü olayda yeni görüntüler ortaya çıktı

Santa Fe İlçesi Şerif Ofisi, başlatılan soruşturmayla ilgili yeni görüntüleri yayınladı. Görüntülerde Hutchins’in ölmeden önceki son anları ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi görüldü. Öte yandan görüntülerde Baldwin’in iki polis tarafından gerçekleştirilen ilk sorgusundan görüntüler de yer alıyor.

Vurulduktan sonra gelen sağlık görevlilerinin vücudundaki kamera ile çekilen görüntüler anbean görüntülenirken sağlık görevlilerinin Hutchins’i kurtarmak için yoğun bir çaba sarf ettiği görülüyor.

Videoda sağlık görevlileri “Halyna, bizim kal” diye bağırırken duyuluyor. 42 yaşında yaşamını yitiren Hutchins’in bu süreç boyunca zeminde bilinci kapalı bir şekilde yattığı görülüyor.

Video görüntülerinde Alec Baldwin de arka planda görülüyor. Yayınlanan bir diğer videoda ise Baldwin, Hutchins’in nasıl olduğunu soruyor ve bazı konuşmalar oluyor. Yayınlanan görüntülerde Baldwin’in sorgulandığı görülüyor.

Sahte bir merminin nasıl bu kadar hasara yol açabileceğini bilmediğini belirten Baldwin, canlı mermiyi silaha kimin yerleştirdiğini bilmediğini söylüyor.

Alec Baldwin’in görüntü yönetmenini öldürdüğü olayda yeni görüntüler ortaya çıktı

Yorumlar kapalı.