Alaattin Çakıcı’dan Ümit Özdağ’a: Adliye yolu varken sokak kabadayısı gibi şov yaptı

Ülkücü mafya lideri Alaattin Çakıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemik sonrası gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a tepki göstererek "Soros’un ve okyanus ötesinin borazanını çalmaktadır" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yönelik “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur” ifadelerinin ardından Özdağ, Soylu’yu İçişleri Bakanlığı’nın önünde düelloya davet etmişti.

Özdağ, dün yaptığı çağrının ardından bugün İçişleri Bakanlığı’na gelmişti. Bakanlığa yürümek isteyen Özdağ, polis engeline takılmıştı. Burada açıklama yapan Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki göstererek, “Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim. Bunun farkındasın. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin” demişti.

ÇAKICI DA DEVREYE GİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “dava arkadaşım” diyerek sahip çıktığı, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş ve nisan 2020’de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, kendisi gibi ülkücü kökenli olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıtına tepki gösterdi.

Çakıcı, isim vermeden Özdağ’ın Cumhuriyet Savcılığı’na gitmek yerine, sokak kabadayısı gibi arkasına birilerini alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yaptığını söyledi.

Ülkenin kuzeyi ve güneyinde yaşanan gelişmelere vurgu yapan Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Böyle bir süreç yaşanırken batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır” ifadelerini kullandı.

Çakıcı’nın açıklamaları şöyle:

“UKRAYNA’YI AFGANİSTAN’A ÇEVİRMEK İSTİYORLAR”

  • Ülkemizin kuzeyinde dünya ateş çemberinden geçerken, güneyimizde de hala PKK ve terörist dinci örgütlerin tehlikesi devam etmektedir. Batı ve okyanus ötesi, batılı sivil toplum örgütleri ve Soros, Rusya’yı Ukrayna bataklığına soktu. Ukraynalılar milli mücadele vermektedir.
  • Rusya’nın da kendine göre haklı nedenleri var ama orantısız güç kullanan Ruslar kendileriyle akrabalık bağı olan Ukraynalılar ile savaşmaktadır. Amerika ve batı ekonomik ve silah yardımı yapmak suretiyle Ukrayna’yı ikinci bir Afganistan’a çevirmek için hem Rusya’yı hem de Ukrayna’yı bir bataklıkta birbirine yedirtiyorlar. Biz devlet olarak her ikisine de tarihi bağlar ve komşu olmamızdan dolayı eşit mesafedeyiz.

“CHP VE HDP’YE HİZMET ETMEKTEDİRLER”

  • Böyle bir süreç yaşanırken batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır. Biri birine hakaret ettiyse Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet eder.
  • Ne yazık ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayrı parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayısı gibi arkasına birilerini alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yapmak kaydıyla kendisine ve yine Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocaklarında yetişip, bir hanımefendinin peşine takılıp yuvasını terk eden geçmişte de kardeşler kadar yakın olduğum İyi Partili milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi’ne veryansın etmektedir. Her ikisi de milliyetçiyim der. İsteyerek veya istemeyerek CHP ve HDP’ye hizmet etmektedirler.

“SOROS’UN BORAZANINI ÇALMAKTADIR”

  • Dünya şu an bir kaosun içerisindedir. Akıllı bilim adamları, siyasetçiler ve milletvekilleri bu kaosta devletin ve milletin yanında yer alması gerekirken gelecek seçimler için Soros’un, okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği’nin borazanını çalmaktadır.

Alaattin Çakıcı’dan Ümit Özdağ’a: Adliye yolu varken sokak kabadayısı gibi şov yaptı

Yorumlar kapalı.