Akşener: Siyasi tarihimizde tehdide sahip çıkan ilk kişi Bahçeli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'a tehdit eden Alaattin Çakıcı'yı savunmasını eleştirdi ve “Siyasi tarihimizde böyle bir tehdide sahip çıkan bunun yanında duran ilk tavır ve tutum Bahçeli’den geldi” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde kendisini ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ağırladı. Karamollaoğlu, İYİ Parti 2. Olağan Genel Kurulunun ardından tekrar Genel Başkan Seçilen Meral Akşener’i tebrik etti. İki lider görüştükten sonra açıklamalarda bulundular.

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki açıklamaları ve başlatılan soruşturmaya ilişkin bir soruya cevap veren Akşener, “Cumhurbaşkanı ve İçişleri bakanından bir cümle duymadık. Bu çok manidar. Siyasetçi siyasetçinin dostu olmalıdır” ifadelerini kullandı.

“ BAHÇELİ ‘ADALET BAKANI’NA REFORM YAPAMAZSIN’ DEDİ”

Türkiye’nin siyasi tarihinde ilk kez bir tehdide MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından sahip çıkıldığını ifade eden Akşener, şunları dile getirdi:

“Bu olay milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır. Biz siyasetçiler tehdit aldık. Fakat bugüne kadar hiçbir siyasetçi böyle bir tehdidin arkasında durmadı. Adalet Bakanı reformdan bahsetti ve Cumhurbaşkanı da bu adalet reformunu destekledi. Sonra bir tehdit oldu ve küçük ortak bu tehdide sahip çıktı. Bence Adalet Bakanı’na ‘Haddini bil, reform yapamazsın’ denildi. Siyasi tarihimizde böyle bir tehdide sahip çıkan bunun yanında duran ilk tavır ve tutum Bahçeli’den geldi.”

Akşener: Siyasi tarihimizde tehdide sahip çıkan ilk kişi Bahçeli oldu

Yorumlar kapalı.