AKP’nin kurucu vekillerinden Albayrak: Parti kölelik ve itaat sistemiyle yönetiliyor

Kurucu milletvekillerden olduğu AKP’ye yönelik eleştirilerde bulunan Kemal Albayrak, “Tartışamıyorlar çünkü korku var. AK Parti kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’nin kurucu milletvekillerinden olan Kemal Albayrak, partisini sert sözlerle eleştirdi.

Albayrak, “Tartışamıyorlar çünkü korku var. Korku düşünce yaratmaz, düşüncenin olmadığı bir yerde kölelik vardır. AK Parti kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor” dedi.

Albayrak, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, bazı siyasilerin ‘tövbe-i nasuh’ (Günahların bağışlanması için Allah’a yapılan af dileme talebi) önerdiğini belirtip, “Siyasette tövbe-i nasuh olmaz. Tövbe, yaratıcıya yapılır. Her türlü gayri meşru işleri yap, sessiz kal, zulümler, yanlış güce uygun kararlar ver, bunun çözümü adalettir” şeklinde konuştu.

AKP’nin kurucu vekillerinden Albayrak: Parti kölelik ve itaat sistemiyle yönetiliyor
Kemal Albayrak

Albayrak, Metraj Prodüksiyon isimli firmanın sorularına ise şu yanıtları verdi:

-“AK Parti’de kurulduğu gün ile bugün arasında nasıl fark var?”

“Çok şey söylenebilir. ‘Akıl, bilim, hukuk, demokrasi’ dediler, oligarşiye yöneldiler. ‘Kaynaştıracağız’ dediler ayrıştırma yarattılar. Yargıyı ve devleti intikam aracı olarak kullandılar. Ekonomide çöküşe gittiler.”

– “Herkes parti içinde özgürce tartışıyor mu?”

“Tartışamıyorlar çünkü korku var. Korku düşünce yaratmaz, düşüncenin olmadığı bir yerde kölelik vardır. AK Parti kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor.”

AKP’nin kurucu vekillerinden Albayrak: Parti kölelik ve itaat sistemiyle yönetiliyor

Yorumlar kapalı.