AKP’li vekil Nergis: Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gündem yarattı. Nergis programda artık 'ev ve araba sahibi olmanın zor olmadığını' söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya üzerinden yayımlanan bir programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu görülen AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, köyden kente göçü överek, şehirlerdeki standardın yükseldiğini iddia etti.

Artık ‘ev ve araba sahibi olmanın zor olmadığını’ söyleyen Nergis, şunları kaydetti:

“Türkiye gerçekten çok değişti çok gelişti. Yani kırsal kesimden şehre göç gerçekleşti. Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak araba sahibi olmak hiç zor değil.

Aile içerisinde geçmişte bir kişi çalışırdı, şimdi bakıyorsunuz bir kaç kişi birden çalışıyor. Eskiden aileye baba bakardı, erkek evlat çalışırdı. Öyleydi koşullar, ama bugün baktığınızda kız erkek ayrımı olmadan herkes çalışabiliyor. Evin hanımı da, erkekte çalışabiliyor.

Hayat standardı çok değişti. Bunu köyde de görüyorsunuz, şehirde de görüyorsunuz. Zaten köyler mahalle oldu. Köy kavramı zaten Büyükşehirler’de kalmadı, ama bu sosyolojiyi de iyi okumak lazım.” 

AKP’li vekil Nergis: Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil

Yorumlar kapalı.