AKP’li Özlem Zengin: Yarın Türkiye’de bir dönüm noktası olacak

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Irak'ın kuzeyi Gara'da 13 kişinin PKK'li teröristlerce şehit edilmesine ilişkin Meclis'te bulunan siyasi partilerin ortak metin hazırlayarak tepki göstermeleri çağrısında bulunup "Yarın Türkiye'de bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum. Siyasi partilerin nerede nasıl duracaklarına, 'amasız', 'şartsız' karar vermeleri gerekiyor" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 13 kişinin terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edilmesiyle ilgili konuştu.

Zengin, 13 kişinin şehit edilmesinin ardından muhalefet partileri tarafından yapılan açıklamalarda “HDP’yi incitmemek adına bir üslup kullanıldığını” öne sürüp şu ifadeleri kullandı:

“Kullandıkları üslupta PKK’yı telaffuz etmeden, hiçbir konuya değmeden, ittifak içinde oldukları partiye dokunmamaya, incitmemeye gayret ederek, bu kadar elim vahim bir hadiseyi böyle mesafeli anlatım içerisinde yaklaşmalarını Türkiye siyaseti açısında hüzünlü gördüğümüzü ifade etmek lazım. Muhalefet partileri gittikçe HDP’lileşiyor. Vahşice bir infaz yapıldı”

Şehit edilen asker ve polisler için “Terör örgütünün elinden onları almak için çok büyük gayretlerimiz oldu” diyen Zengin, yarın TBMM Genel Kurul’da bütün partilerin ortak bir metin hazırlayarak tepki göstermeleri çağrısında bulunup  “Bu ülkenin askerine, hükümetine suç yüklemeye çalışan tavır hepimizi düşündürmeli. Bu manada yarın Türkiye’de bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum. Siyasi partilerin nerede nasıl duracaklarına, ‘amasız’, ‘şartsız’ karar vermeleri gerekiyor” dedi.

AKP’li Özlem Zengin: Yarın Türkiye’de bir dönüm noktası olacak

Yorumlar kapalı.