AKP’li Akbaşoğlu: Hayvan haklarını yasalaştıracağız

AKP'li Özkan'ın geçen ay yaptığı "2021’in ilk çeyreğinde bu yasal düzenlemeyi gündeme alacağız" açıklamasının ardından AKP'li Akbaşoğlu da "Hayvan haklarını önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında “Hayvan hakları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan da geçen ay hayvan haklarına ilişkin düzenlemenin 2021’in ilk çeyreğinde gündeme alınacağını söylemişti.

Özkan, Meclis’te basın toplantısı düzenleyerek TBMM’nin gündemine ilişkin bilgi verdi. Özkan, terörizm finansmanının kurutulmasına ilişkin kanun teklifinin bu hafta Genel Kurul gündemine geleceğini söylemişti. Özkan, 22 Aralık’ta yaptığı konuşmada, çalışmaların tamamlanması halinde bir sonraki hafta Meclis’in çalışmalarına kısa bir ara vereceğini söylemişti.

Özkan, hayvan hakları ile ilgili düzenleme üzerindeki çalışmaların tamamlandığını kaydederek, “Hayvan hakları ile ilgili düzenleme üzerinde süren çalışmalar tamamlandı. Bunun da müjdesini vermek isterim. Hayvan hakları ile ilgili çalışma Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin tarafından yürütüldü. Çalışma son aşamasına geldi. 2021’in ilk çeyreğinde bu yasal düzenlemeyi gündeme alacağız” demişti.

AKP’li Akbaşoğlu: Hayvan haklarını yasalaştıracağız

Yorumlar kapalı.