AKP Kadın Kolları Başkanı: Partimiz sayesinde ülkemiz kadınlarının tamamı için önemli demokratik kazanımlar elde edildi

AKP Kadın Kolları Başkanı Çam, "Partimizin haklı mücadelesi sayesinde dili, dini, ırkı, giyimi kuşamı, yaşı ne olursa olsun ülkemiz kadınlarının tamamı için önemli demokratik kazanımlar elde edilmiştir" iddiasında bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çam, “Partimizin haklı mücadelesi sayesinde dili, dini, ırkı, giyimi kuşamı, yaşı ne olursa olsun ülkemiz kadınlarının tamamı için önemli demokratik kazanımlar elde edilmiştir. Demokratik kazanımlarımızı, her yıl olduğu gibi bu yılki 8 Mart’ta da tüm kadınlarla heyecanla paylaşıyoruz.” görüşünü savundu.

“Kadınlar günü” mesajında iktidarın kadın politikasına paralel şekilde sıkça aile vurgusuna yer veren Çam, şunları kaydetti:

“Salgınla mücadelenin en önemli aracı olan sosyal izolasyon, kadınların yükünü arttırdı. Evimiz, her şeyi bir arada yaptığımız tek mekan haline geldi. Evlerimiz birer yuva olmaya devam ederken çocuklar için birer okul, biz anne ve babalar için iş yeri oldu. Çocuklarımıza rehberlik ettiğimiz süre arttı. Her mücadelede en ön saflarda yer aldığımız gibi salgınla mücadelede de ön safları tuttuk ve her şerde bir hayır olduğuna inandık. Ailemizin birliği ve sürekliliğini, yaşadığımız yeni dönemde ve sonrasında da sağlamak adına her zamankinden daha çok gayret ettik. Salgın nedeniyle kendimiz de kaygılıyken, çocuklarımıza, eşlerimize, kısacası yakın ve uzak tüm ailemize güven telkin ettik.”

AKP Kadın Kolları Başkanı: Partimiz sayesinde ülkemiz kadınlarının tamamı için önemli demokratik kazanımlar elde edildi

Yorumlar kapalı.