Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı görevden alındı

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan görevden alındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "CHP'lilere hakaret ederek, tehditler yönelten" Çokan'ın paylaşımlarını gündeme getirerek, Şanlıurfa Valisi'nin gereğini yapmasını talep etmiş, daha sonra da CHP İl Yönetimi ile birlikte suç duyurusunda bulunmuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan görevden alındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çokan’ın “CHP’lilere hakaret ederek, tehditler yönelten” paylaşımlarını gündeme getirerek, Şanlıurfa Valisi’nin gereğini yapmasını talep etmiş, daha sonra da CHP İl Yönetimi ile birlikte suç duyurusunda bulunmuştu.

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, ismini vermeksizin Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan’ın görevden alındığını duyurdu. Akçakale Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak bu akşam yapılan açıklama şöyle:

“TALİHSİZ BEYANAT”

“Kamuoyu gündeminde yer alan belediye personelimizin talihsiz beyanatı ile ilgili konu adlı makamlara intikal etmiştir. Soruşturmanın selameti için personelimizi başkan yardımcılığı görevinden almış bulunmaktayız. Konu ile ilgili olarak adli makamların kararını beklenmektedir. Nefret ve ırkçılık söylemini kim söylerse söylesin tasvip etmemiz mümkün değildir.”

 

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı görevden alındı

Yorumlar kapalı.