Ahmet Çakar, beIN SPORTS Medya Hakları Direktörü Hande Sümertaş’ı tehdit etti

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, beIN SPORTS Medya Hakları Direktörü Hande Sümertaş'ı canlı yayında "Bir daha saçının başının oynadığını hissedersem seni üzerim" diyerek tehdit etti. Çakar'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularından Ahmet Çakar, beIN SPORTS Medya Hakları Direktörü Hande Sümertaş’ı tehdit etti.

Ahmet Çakar “Tosun kızım benim, güzel kızım benim” diyerek başladığı sözlerine “Etine dolgun bir kadınsın, 40’lı yaşlarındasın. Yıllar önce, çok enteresan bir Paris gecesinde benim bildiğim senin yaşadıklarını söylediğimde bana kızdın.” dedi.

Çakar “BeinSports’ta saçının başının oynadığını görürsem beni üzersin, ben de seni üzerim” diyerek Sümertaş’ı üstü kapalı tehdit etti.

Ahmet Çakar’ın bu sözleri, sosyal medyada büyük tepki aldı. Beyaz Futbol’da daha önce Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara hakareti gündeme gelmiş, Kütahyalı uzun bir süre ekrandan uzak kalmıştı.

Ahmet Çakar’ın Hande Sümertaş hakkındaki sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

HANDE SÜMERTAŞ KİMDİR?

Sümertaş, 1977 yılında dünyaya geldi. İstanbullu olan Hande Sümertaş, uzun yıllar Fatih Terim’in ekibinde görev aldı. Öğrenim hayatını ABD’de tamamladı, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Spor Yönetiliği programına katıldı. FIFA’ya bağlı olan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi’nde (CIES) de eğitim gören Hande Sümertaş, Terim’in ekibinde yer alan önemli isimlerin başında geliyordu.

Hande Sümertaş, Galatasaray’da görevdeyken istifa edip beIN SPORTS’un medya hakları direktörlüğü görevine getirilmişti.

Ahmet Çakar, beIN SPORTS Medya Hakları Direktörü Hande Sümertaş’ı tehdit etti

Yorumlar kapalı.