Adriana Lima, Rihanna’nın iç çamaşırı markasını tanıttı

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modeli Adriana Lima, ünlü şarkıcı Rihanna'nın ürettiği iç çamaşırını sosyal medya hesabında tanıttı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Victoria’s Secret’in dünyaca ünlü modeli Adriana Lima, 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrıldığını açıklamıştı. Podyumlara veda ettikten sonra vaktinin büyük bir kısmını çocuklarıyla geçiren 40 yaşındaki güzel, günlük hayatından kesitleri de sık sık sosyal medyada yayınlıyor.
Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında 13.3 milyon takipçisi bulunan Brezilyalı eski model, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçen Adriana Lima, “Dün gece hakkında…” notunu düştüğü pozlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Lima, Barbadoslu dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın Savage X Fenty markasına ait bir iç çamaşırını sosyal medya hesabında tanıttı.
Yıllara meydan okuyan Lima’nın gönderisi yaklaşık 500 bin beğeni aldı. Formda görüntüsüyle dikkat çeken eski model, takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı.

Adriana Lima, Rihanna’nın iç çamaşırı markasını tanıttı

Yorumlar kapalı.