Adı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk dedikodularına karışan Deha Bilimlier ‘ihanet’ sorularından kaçtı

Deha Bilimlier'in, eşi ve üç çocuğunun annesi Aslı Bilimlier'i aldattığı iddiaları günlerdir magazin gündeminden düşmüyor. Modacı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Deha Bilimlier, kendisini görüntülemek ve soru yöneltmek isteyen basın mensuplarından böyle kaçtı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçı Deha Bilimlier’in, eşi ve üç çocuğunun annesi Aslı Bilimlier’i aldattığı dedikodusu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Ünlü şarkıcı, dün akşam Etiler’deki bir mekanda sahne aldı. Konser sonrası dışarıda kendisini bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenen Bilimlier, görüntü vermemek için bir saat daha içeride bekledi.

39 yaşındaki şarkıcı, ‘ihanet’ sorularından kaçmak için son çareyi ise mekanın mutfak çıkışındaki mal kabul kapısından kaçmakta buldu.

Geçtiğimiz günlerde ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programa konuşan Deha Bilimlier, ‘ihanet’ iddiasını reddetmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier üzüldüğü için canlı yayında özür dilemişti.

“Eşine aşık bir adamım ben.” diyen müzisyen, “Gülşah benim sahnemi çok seviyor. Evi yakın, iki kez üst üste geldi. Dans ederken yuvarlandı, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Bu haber karşısında şok içinde kaldım, çok üzüldüm. Eşim avukat. Adımın böyle anılması onu rencide etti. Herkesin huzurunda ondan özür diliyorum. Benim de hatam olabilir. Sahnede mesafemi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün kuliste ağırladım, sonra sahnem bitince eve döndüm.” şeklinde konuşmuştu.

Adı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk dedikodularına karışan Deha Bilimlier ‘ihanet’ sorularından kaçtı

Yorumlar kapalı.