Acun Ilıcalı’nın evine yerleştiği iddia edilmişti: Şeyma Subaşı ters köşe yaptı!

Sık sık magazin gündeminde yer alan, Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığı iddia edilen Şeyma Subaşı ters köşe yaptı. Sevgilisinden ayrıldığı ve kızı Melisa ile birlikte Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine yerleştiği konuşuluyordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, ayrıldığı iddia edilen Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeni bir paylaşımda bulundu.
Bebeğini kaybetmesinin ardından sevgilisi hakkında çıkan “dolandırıcı” haberlerinden sonra ilişkisine ikinci şansı veren Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’nin yeniden ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
Sevgilisi için Miami’de yaşamaya karar Şeyma Subaşı’nın Meedo’yu terk ettiği ve eski eşi Acun Ilıcalı’nın Miami’deki evine kızı Melisa’yla yerleştiği iddia edilmişti.
Sevgilisi ile çekildiği kareleri silmeyen Şeyma Subaşı, konu hakkında sessiz kalınca da iddiaları güçlendirdi. Ancak Subaşı’ndan iddiaları çürütecek bir hamle geldi.
Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile olan bir pozunu paylaşıp kalp emojisi koyarak yayınladı.

Acun Ilıcalı’nın evine yerleştiği iddia edilmişti: Şeyma Subaşı ters köşe yaptı!

Yorumlar kapalı.