Acun Ilıcalı yeni projesini açıkladı

Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, hem dijital yayın platformu Exxen hem de NFT'ler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Webrazzi Summit 2021’de Webrazzi kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal’ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, hem dijital yayın platformu Exxen hem de NFT’ler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, NFT projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Çocukların ne izlediğini yıllardan beri takip edip ona göre pozisyon aldıklarını paylaşan Ilıcalı, Exxen’in çocukların tabletlerle olan sıcak ilişkilerine dayandığını da ifade etti.

“İLK ETAPTA TEKNİK KONUSUNDA ZORLANDIK”

Geleceği kaçırmamak adına içeriklerini ortaya koyacakları başka bir mecra olduğunu hissettiklerine ve çok hızlı bir şekilde 4-5 ayda karar verip Exxen’i hayata geçirdiklerini de paylaşan Ilıcalı, ilk etapta teknik konusunda zorlandıklarını da belirtti.

ÜYE SAYISI 1 MİLYONU GEÇTİ

Ilıcalı, dijitalin başka bir dünya olduğunu ve neyin seyredilip neyin seyredilmeyeceğini de hızlı bir şekilde öğrendiklerini belirten Ilıcalı, üye sayısı olarak 1 milyonu geçtiklerini ve 1 buçuk milyona doğru gittiklerini de açıkladı.

“NFT DÜNTYASINDA ÖNCÜ OLMAK HEDEFİMİZ”

Acun Ilıcalı NFT dünyasına yakınlaştıklarını duyurarak NFT konusunda sektörün öncülerinden biri olmak istediklerini söyledi. NFT projelerinin global olacağını da duyuran Acun Ilıcalı, dünyaya mümkün olduğu kadar açılarak sektörde Türkiye’nin gücünü dünyada hissettirmek istediğini belirtti.

“14’ÜNCÜ ÜLKE İLE İMZA ATILDI”

Acun Medya olarak yurt dışında da hizmet sunduklarını ve 14’üncü ülke ile imzaların atıldığını da belirten Ilıcalı, doğru insanları bularak iyi ekibi kurup olayı hayata geçirebilecek yetenekte bir insan olduğunu düşündüğünü de paylaştı.

“NETFLİX İLE REKABET HALİNDEYİZ”

Netflix ile hem rekabet halinde olduklarını hem de onlara içerik ürettiklerini belirten Ilıcalı, dijital yayın platformu konusunda zirveye oynamak istediklerini de dile getirdi.

Acun Ilıcalı yeni projesini açıkladı

Yorumlar kapalı.