ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun 11 bin dolarlık ilanında gerçek ortaya çıktı…

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan yapılan 11 bin 153 dolarlık iş ilanı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Haftalık çalışma saatinin 40 saat olarak belirtildiği ilan ile ilgili gerçek ise ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun resmi twitter hesabından yapılan bir paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. Paylaşılan iş ilanında 11 bin 153 Dolar (Yaklaşık 99 bin TL) maaş ile otomobil tamircisi arandığı belirtildi. İlan kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Ancak sosyal medyanın diline düşen ilana başvurmak isteyenleri üzecek bir haber geldi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu’ndan Hurriyet.com.tr’ye yapılan açıklamada ise söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, paylaşımın sehven yapıldığı ifade edildi.

“BELİRTİLEN MAAŞ YILLIK MİKTAR”

Resmi hesaptan daha sonra yapılan açıklamada ise “Kısa süre önce paylaştığımız ‘Automotive Mechanic’ ilanının bazı kafa karışıklıklarına yol açtığını öğrenmiş bulunmaktayız. Belirtilen maaşın yıllık miktar olduğunu ifade etmek isteriz.” ifadelerine yer verildi.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun 11 bin dolarlık ilanında gerçek ortaya çıktı…

Yorumlar kapalı.