1. Haberler
  2. Magazin
  3. Avrupa Yakası dizisinin Kubilay’ı evinde ölü bulundu!

Avrupa Yakası dizisinin Kubilay’ı evinde ölü bulundu!

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu karakterine hayat veren ve bir süredir sağlık sorunları yaşadığı bilinen Vural Çelik, evinde ölü bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Yakası ve Seksenler dizileriyle bilinen oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti. Vural Çelik’in ölümünü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm.” ifadesiyle duyurdu.

CNN Türk’e konuşan Vural Çelik’in menajeri Rasim Özcan, “Ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi. Şeker, kalp tansiyon hepsi vardı.” dedi. Vural Çelik’in kesin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

3 GÜN ÖNCE SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI…

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden 15 Ekim’de bir video paylaşarak “Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover’ım, yatım, katım, villam olmuştu” ifadelerini kullanmıştı.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik, 1972 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu’na başvuru yaptı ve kabul edildi. Levent Kırca Tiyatrosu’ndan sonra Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar’la tanıştı. Necati Akpınar’ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı. Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, adlı sinema filminde başrol oynamıştır.

Avrupa Yakası dizisinin Kubilay’ı evinde ölü bulundu!
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.