750 TL altı en iyi akıllı çocuk saati seçenekleri

Ebeveynlerin çocukları üzerinde kontrolünü kolaylaştıran çocuk akıllı saatlerinin uygun fiyatlı modellerini sıraladık.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı saatlerin hayatımıza girmesiyle pek çok işi akıllı saatlerimiz sayesinde daha kolay yapmaya ve takip etmeye başladık beslenme alışkanlıklarından , günlük planımıza , kalpteki oksijen seviyemizden uyduğumuz süreye kadar farklı farklı pek çok özellikten yararlanmaktayız.

Akıllı saatlerin çocuklar için üretilen modellerinin çıkması ile de ebeveynlerin çocuklar üzerindeki kontrolü kolaylaştı bu yazımızda sizler için 750 TL altı modellere bir göz attık.

Smartbell Q500/2020

Saat, 340×340 piksel çözünürlüklü 1.44 inç renkli ekrana ve 450 mAh JelPolimer batarya ya sahip ,1.5 saat şarj ile 2-3 gün bekleme süresi sunan cihazda , sesli mesaj alma ve gönderme özelliğinin bulunuyor cihazda SIM kart desteğide mevcut. İki yönlü aramanın desteklendiği model, ebeveyn kontrolü konusunda oldukça başarılı.

Uzaktan kapama, güvenlik bölgesi, düşük pil alarmı ve pedometre gibi özelliklerin yer aldığı modelde konum bilgisi için GPS ve LBS teknolojileri kullanılıyor. iOS ve Android uyumlu olan cihaz 4-16 yaş çocuklar için uygun. Smartbell Q500/2020 , 270- 300 TL bandı arasında değişen değişen bir fiyat bandına sahip.

750 TL altı en iyi akıllı çocuk saati seçenekleri

Piranha 9925

1.22 inç LED ekran ile karşımıza çıkan Piranha 9925, 42 gram ağırlığa sahip. Cihaz, GPS takip özelliği sayesinde çocuğunuzun anlık konumunu tespit etmenize olanak sağlıyor.

400 mAh bataryaya sahip olan cihaz 90 dakikalık şarj ile 24-36 saat aktif kullanım ve 5-7 gün bekeleme süresi sunuyor.Güvenli rehber özelliği sayesinde 15 kişiye kadar numara listesi oluşturabildiğiniz cihaz, kayıtlı kişiler haricindeki numaralar ile iletişim kurmayı engelliyor.

Bas konuş tuşu ile sesli mesaj gönderme imkanı sunan model iOS ve Android uyumlu mobil uygulama ile geliyor. 390- 400 TL arasında bir fiyata sahip olan Piranha 9925 kutusundan bir adet şarj kablosu ve kullanım kılavuzu ile geliyor.

750 TL altı en iyi akıllı çocuk saati seçenekleri

Wonlex KT06

1.3 inç 240×240 piksel HD ekran ile gelen Wonlex KT06, IP67 sertifikasına sahip. GPS, AGPS, LBS ve Wi-Fi teknolojilerinin yer aldığı cihaz, konum tespiti konusunda başarılı.420 mAh batarya ile gelen cihaz 72 saat bekleme süresi sunuyor. Adım sayar, acil durum ve iki yönlü arama gibi özelliklerin yer aldığı cihaz, kalp ritmi ölçebilen sattin fiyatı 630- 650 TL bandında değişiklik gösteriyor.

 

750 TL altı en iyi akıllı çocuk saati seçenekleri

Nalan Q19

Dahili kameraya sahip olan Nalan Q19, ebeveynlerin uzaktan fotoğraf çekmesine imkan sağlıyor. SIM kart yuvası ve GPS özelliği sayesinde anlık konum tespiti yapabilen model, 2G desteğine sahip.

Birçok akıllı çocuk saatinde de yer alan SOS düğmesi ile anlık konum ve direkt arama imkanı sunan cihazda el feneri özelliği bulunuyor.

İki yönlü iletişim için güvenli rehber özelliği sunan modelde alarm ve düşük pil bildirimi özellikler de mevcut. Cihaz, ebeveynlere cihazı uzaktan açma/kapama imkanı tanıyan Saatin fiyatı ise 299-310 TL bandında değişiklik gösteriyor.

750 TL altı en iyi akıllı çocuk saati seçenekleri

750 TL altı en iyi akıllı çocuk saati seçenekleri

Yorumlar kapalı.