50M2 dizisi oyuncuları kimler? Netflix 50M2 dizisi konusu nedir?

50M2 dizisi Netflix'te yayınlandı. Başrolünü Engin Öztürk'ün aldığı dizinin senaristliğini komedi dizi ve filmlerinden tanıdığımız Burak Aksak yer alıyor. Sekiz bölümden oluşan dizinin yapımcılığını BKM Film üstlendi. İşte Netflix 50M2 dizisi oyuncuları ve konusu...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

50M2 dizisi oyuncuları kimdir? 50M2 konusu nedir? Sorusu Netflix’te yayınlanan yeni bir Türk yapım olması ile birlikte merak konusu oldu. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi yayınlandığı ilk günde Netflix’in TOP10 lisetesinde 3’üncü sıraya yükseldi.

Senaryosuna Selçuk Aydemir’in de eşlik ettiği, Burak Aksak’ın ilk Netflix projesi olan 50m2 (Elli Metrekare) dizisinin ilk sezon bölümleri yayınlandı. 50m2 dizisinin başrollerini Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt olmak üzere üç önemli oyuncu paylaşıyor. Kürşat Alnıaçık’ın da aralarında olduğu Elli Metrekare oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Murat Kılıç, Gaye Gürsel, Yiğit Kirazcı, Tuğçe Karabacak, Cansu Dağdelen, Tuncay Beyazıt gibi isimler bulunuyor.

50M2 dizisi oyuncuları kimler? Netflix 50M2 dizisi konusu nedir?

50M2 FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

50m2, 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir’in oturduğu, senaryosunu Burak Aksak’ın kaleme aldığı Dram türündeki Netflix’in Türk orijinal internet dizisi.

Engin Öztürk – Gölge / Adem
Aybüke Pusat – Dilara
Cengiz Bozkurt
Kürşat Alnıaçık – Servet
Tolga Tekin
Özgür Emre Yıldırım
Hasan Yalnızoğlu
Murat Kılıç
Gaye Gürsel
Yiğit Kirazcı
Tuğçe Karabacak
Cansu Dağdelen
Tuncay Beyazıt

50M2 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Dizi, hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge (Engin Öztürk) adlı gizemli bir tetikçinin hikâyesini anlatıyor. Gölge, kendisine uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet’in ihanetinin ardından, kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur. Durum düzelene kadar orada saklanırken, mahalledekilerin kendisini ölen dükkân sahibinin oğlu olduğunu düşündüklerini öğrenir. Ancak, bu kimliği korumanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını çabucak anlar. Bu yeni mahallede ne kadar yaşarsa, geçmişine ve gerçek kimliğine dair sırları o kadar çok keşfedecek, etrafındakilere o kadar çok yardım edecek ve bir o kadar başka birine dönüşecektir.

50M2 dizisi oyuncuları kimler? Netflix 50M2 dizisi konusu nedir?

Yorumlar kapalı.