Sağlık
5 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu açıklandı: 11 kişi hayatını kaybetti
Sağlık Bakanlığı’nın 5 Mayıs’a ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 101 bin 263 testten 1253’ü pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 11 kişi daha hayatını kaybetti. İyileşen hasta sayısı 1782 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı günlük Covid-19 tablosuna göre; ülke genelinde 1, 2, ve 3. doz olarak yapılan toplam aşı sayısı 147 milyon 520 bin 160 oldu.
Hedef nüfusa göre yapılan aşılamalara bakıldığında ise ilk üç sırada Osmaniye, Ordu ve Amasya bulunuyor. Aşılamada en kötü durumda olan iller ise Şanlıurfa, Batman ve Siirt. Son 24 saat içerisinde yapılan 101 bin 263 testten 1253’ü pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 11 kişi daha hayatını kaybetti. İyileşen hasta sayısı 1782 olarak açıklandı.

-
Yaşam2 gün önce
Zeki Alasya’nın eşinden duygusal paylaşım
-
Gündem1 gün önce
Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!
-
Gündem1 gün önce
Selim Temurci, Sedat Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasını doğruladı
-
Gündem1 gün önce
Abdurrahman Dilipak: Anaokulundan akademiye eğitim tam bir felaket
-
Gündem1 gün önce
Marmaris’te ‘imdat’ çığlığı
-
Yaşam1 gün önce
Bülent Ersoy’un ‘mezar’ diyaloğu gündem oldu
-
Yaşam1 gün önce
Demet Evgar düğünde yakın arkadaşlarına mesir macunu dağıttı!
-
Gündem1 gün önce
Kılıçdaroğlu’nun kaçış planı videosu gündem oldu, Soylu paylaşımıyla hedef aldı