5 gündür aranan Ayşe Nazlı Kınacı’nın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

İzmir'in Menderes ilçesinde 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı'nın cansız bedeni ormanlık alanda battaniyeye sarılı şekilde bulundu. Kınacı'nın T.Ö.İ isimli erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Menderes ilçesinde 15 Şubat tarihinden beri kayıp olarak aranan Ayşe Nazlı Kınacı‘nın cansız bedeni battaniyeye sarılı bir şekilde ormanlık alanda bulundu. Kınacı’nın T.Ö.İ isimli erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bir orman görevlisi, ağaçların arasında, otlarla gizlenmiş, battaniyeye sarılı bir kadın cesedi buldu. Orman görevlisinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri giderek çalışma başlattı. Yapılan incelemede cesedin Ayşe Nazlı Kınacı’ya ait olduğu ve Kınacı’nın yakınlarının 15 Şubat tarihinde Alsancak Polis Merkezi’ne kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi.

Durumun bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kınacı’nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

T.Ö.İ. İSİMLİ ERKEK GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ayşe Nazlı Kınacı’nın bölgeden bir otomobile binerek gittiği tespit edildi. Aracın plakasından yola çıkan ekipler, aracın T.Ö.İ isimli bir erkeğe ait olduğunu belirlerken, T.Ö.İ., Seferihisar ilçesinde jandarma tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen T.Ö.İ.’nin çelişkili ifadeler verdiği, daha sonra da cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

5 gündür aranan Ayşe Nazlı Kınacı’nın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Yorumlar kapalı.