32,8 milyon euro kazanan piyango biletini fark etmeden haftalarca cüzdanında taşıdı

Kimliği açıklanmayan kadın, çekiliş sonucundan habersiz şekilde 32,8 milyon euroluk bileti cüzdanında haftalarca taşıdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’da bir kişi, haftalarca farkına varmadan cüzdanında 32,8 milyon euroluk (yaklaşık 330 milyon TL) ikramiye kazanan bileti taşıdı.

Independent Türkçe’nin haberine göre, Lotto Bayern şirketinin açıklamasına göre 45 yaşındaki kadın, 9 Temmuz’da yapılan çekiliş için aldığı biletteki 6 hanede tüm numaraları doğru tahmin ederek ikramiyeyi kazandı. Buna ek olarak biletteki üç süper numarayı da tutturdu.

Fakat kimliği açıklanmayan kadın, çekiliş sonucundan habersiz şekilde bileti cüzdanında haftalarca taşıdı.

Talihli kişi şaşkınlığını, “Cüzdanımda 33 milyon euroyu haftalarca fark etmeden nasıl taşıdığımı düşündükçe hâlâ başım dönüyor” diyerek ifade etti.

Tek çocuk annesi kadın, Lotto 6 aus 49 adlı piyangonun 2,40 euro (yaklaşık 25 TL) değerindeki biletinde yer alan numaraları rastgele seçtiğini, bileti doldururken de bir daha şans oyunu oynamayı düşünmediğini belirtti.

Kazandığı ikramiye için “Eşime, kızıma ve bana yeter de artar” diyen kadın, eline geçen parayla daha sağlıklı yaşamak için hayat koşullarını değiştireceğini ve çevreyle ilişkili projelere katkıda bulunmak istediğini söyledi.

32,8 milyon euro kazanan piyango biletini fark etmeden haftalarca cüzdanında taşıdı

Yorumlar kapalı.