27 çocuğa cinsel istismarda bulunan öğretmene 800 yıla kadar hapis istemi

Sınıf öğretmeni Mahmut A.K.'nin 27 ilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunma gerekçesiyle tutuklu yargılandığı davada, 27 çocuğa karşı 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 800 yıla kadar hapsi istendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da bir ilkokulda yaşanan olayla ilgili olarak Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden duruşmanın 11’inci celsesi bugün görüldü.

Duruşmaya tutuklu sanık Mahmut A.K. SEGBİS ile katılırken, şikâyetçi veliler, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekilleri, Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi vekili ile taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

800 yıla kadar hapis istemi

Mütalaasını açıklayan duruşmanın savcısı, sanığın 27 çocuğa karşı ‘nitelikli cinsel istismar’ suçunu işlediğine kanaat getirdiğini belirterek öğretmenin 800 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.
Duruşma ertelenirken, davayı izleyen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği de çıkışta basın açıklaması yaptı. Dernek adına konuşan avukat Hilal Özlem Çağlar, bir an önce ihtisas mahkemelerinin kurulmasını istediklerini söyledi.

27 çocuğa cinsel istismarda bulunan öğretmene 800 yıla kadar hapis istemi

Yorumlar kapalı.