24 yaşındaki gurbetçi genç kızı Türkiye’de geçirdiği burun ameliyatı mı öldürdü?

Paris’te yaşayan hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Manolya Oktay, İstanbul’da bulunan özel bir hastanede burun estetiği ameliyatına girdi. Talihsiz genç kız hayatını kaybetti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris’te yaşayan hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Manolya Oktay, burnundan estetik ameliyatı olmak istedi. Bunun üzerine ailesi, İstanbul’da bulunan özel bir hastane ile görüşmeler yapıp, ameliyat için gerekli anlaşmaları yaptı. 20 Kasım günü ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelen genç kız, ameliyat için Taksim’deki özel hastaneye geçti. Aynı gün ameliyata alınan Manolya Oktay’ın, anestezi verildikten sonra kalp ritmi artarak fenalaştı. Nabzının durduğu ve bitkisel hayata girdiği ileri sürülen genç kız, yoğun bakımda gördüğü 40 günlük tedavinin ardından hayatını kaybetti.

“BASİT BİR AMELİYATTI, KIZIM CANINDAN OLDU”

Baba Ali Oktay, “Kızıma burun estetiği için özel bir hastaneden randevu aldılar. Basit bir ameliyattı, 2 saatlik bir ameliyattı. Haber geldi, ilaçları tesir ettiği için komaya girmiş. Bizi sürekli ‘iyiye gidiyor’ diye oyaladılar. Kötüye giden bir şey vardı ama söylemediler. Son 4 gün ‘kalın bağırsaklarda hasar var’ dediler, her şeye razı olduk. Kızımız canından oldu. Hastane faturayı bizden tahsil ettikten sonra kızımızın cansız bedenini bize verdi” dedi.

24 yaşındaki gurbetçi genç kızı Türkiye’de geçirdiği burun ameliyatı mı öldürdü?

Yorumlar kapalı.