23 yaşındaki kadın, kocasını annesiyle yatakta bastı!

İngiltere’nin en çok satan gazetelerinden The Sun’ın ‘Dear Deidre” bölümünde yer alan bir itiraf şaşkına çevirdi. 23 yaşındaki kadın, annesini kocasıyla yatakta uygunsuz şekilde yakaladığını ifade etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

The Sun gazetesinin ‘Güzin Abla’ gibi okurlarının sorunlarına cevap arayan yazarına gönderilen bir mektup büyük bir skandalı ortaya çıkardı. The Sun’s Dear Deidre bölümüne hayatının en büyük kabusunu anlatan 23 yaşındaki üç çocuk annesi kadın, yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi: Virüs patlak verdikten sonra 28 yaşındaki kocamla üç çocuğumuzla beraber annemin evine taşındık. Bir süre sonra annem ve kocam sürekli arkadaşları ile buluşacaklarını söyleyerek dışarı çıkmaya başladılar. Annem ve kocamın yakınlaşmasından sonra aralarında ilişki olduğundan şüphe ettim.”

Annesi ve eşinden şüphelenen kadın sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir gün arkadaşımla parkta buluştuktan sonra eve geldim. İçeri girdiğimde annemin yatak odasından sesler geliyordu. Önce annemin bir arkadaşıyla odasında ilişkiye girdiğini düşündüm ama odanın kapısına yaklaşınca odadan gelen erkek sesinin kocamın sesi olduğunu anladım ve kapıyı açtığımda, annemle kocamı yatakta uygunsuz bir şekilde yakaladım.”
Yaşadığı şoku atlatamayan kadın, “Hayatta en çok güvendiğim insanlar olan annem ve kocamın bana bu ihaneti yapmalarından dolayı kendime gelemedim. Şuan ne yapacağımı bilemiyorum.” dedi. Sorunları olan okurlara öğüt veren yazar ise kadına, kayınvalide ve damadın ilişkiye girmesinin savunulacak bir tarafı olmayacağını ve biran önce kocasından boşanma işlemlerine başlaması gerektiğini söyledi.

23 yaşındaki kadın, kocasını annesiyle yatakta bastı!

Yorumlar kapalı.