13 kilo veren Doğa Rutkay’ın son hali görenleri şaşkına çevirdi

Güldür Güldür'de Yeter karakterine hayat veren başarılı oyuncu Doğa Rutkay'ın son hali sevenlerini şaşırttı. Daha önce de tam 13 kilo verdiği bilinen ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımda incecik oluşu dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı oyuncu Doğa Rutkay sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça konuşuluyor. İki çocuk annesi Rutkay’ın daha önce de tam 13 kilo verdiği biliniyordu. Ünlü oyuncunun yaptığı son paylaşımlarda zayıflığı büyük dikkat çekti. Çocuklarıyla ilgilenmenin zayıflığına büyük etkisinin olduğunu düşünen takipçilerinden Rutkay’ın paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.

Güldür Güldür Show’da Yeter karakterine hayat veren başarılı oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabında yapmış olduğu bikinili paylaşımlarıyla şaşırttı.

Tatil sezonunu açtı

2013 yılından bu yana Güldür Güldür ekibinde izlediğimiz ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açtı. Rutkay, havuz başında vermiş olduğu bikinili pozunu Instagram sayfasında paylaştı.

Daha önce de 13 kilo verdiği bilinen oyuncunun incecik halleri ise sevenlerini şaşırttı.

2014 senesinde Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturan ve daha sonra iki çocuk dünyaya getiren Doğa Rutkay’ın paylaşımlarına beğeni yağdı.

Ünlü oyuncunun çocuklarının doğumundan sonra ve çocukların etkisiyle zayıfladığı konuşuldu.

13 kilo veren Doğa Rutkay'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi

13 kilo veren Doğa Rutkay’ın son hali görenleri şaşkına çevirdi

Yorumlar kapalı.