‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri Edirne’de de söküldü

Edirne’de CHP tarafından asılan ‘128 milyar dolar nerede?’ yazılı afişler savcılık talimatıyla gece geç saatlerde yerinden söküldü. CHP Edirne İl Başkanı Pekcanlı, "Karara itiraz edeceğiz” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin reklam panolarına verdiği “128 milyar dolar nerede?” afişleri Edirne’de de toplatıldı. Önceki gün Edirne’de asılan afişler savcılığın talimatı ile gece toplanmaya başlandı.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, afişlerin kaldırılmasına karşı çıkarak haklarını arayacaklarını ifade etti. Billboard’larda bir suç unsuru olmadığını söyleyen Pekcanlı, “’128 milyar dolar nerede’ diye sorduk” ifadelerini kullanarak “Biz karara itiraz edeceğiz. Hukuksal olarak da takip edeceğiz. Genel merkezin hukukçuları da bu işin peşinde. Toplatılmasına sebep olacak bir şey ortada göremiyoruz” diye konuştu.

‘AFİŞLER GECE YARISI SÖKÜLDÜ’

Afişlerin parasının ödendiğini belirten Pekcanlı, “Önceki gün öğlen saatlerinde afişleri astık. Afişler emniyetin gözü önünde asıldı. Asmak için sözleşme yaptık parasını ödedim. Gece yarısı toplattılar. Gece 12’de şirket temsilcisine haber vermişler onda sonra topluyorlar” dedi.

‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri Edirne’de de söküldü

Yorumlar kapalı.